JOQ Albania
Home

Këta janë faktorët që shkatërrojnë jetën seksuale
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 24/03/2019 13:37

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Sipas një studimi kryer së fundmi është arritur në përfundimin se cilët janë faktorët që ndikojnë në shkatërrimin e jetës seksuale.

Së pari në shkatërrimin e jetës seksuale ndikon puna. Në momentin që dikush fokusohet plotësisht për të pasur një karrierë sa më të mirë lihet pas dore jeta seksuale. Për këtë ekspertët këshillojnë që këta persona të ndajnë kohën, pasi duhen gjetur momente për të pasur edhe një jetë intime.

Së dyti stresi në punë ndikon totalisht në shkatërrimin e jetës seksuale. Kjo pasi shkakton shpërqendrim gjatë kohës që jeni duke kryer aktin seksual. Ky renditet si faktori kryesor për shkatërrimin e jetës seksuale të një personi.

Foto ilustruese

Dhe së fundmi një faktor tjetër që ndikon në shkatërrimin e jetës seksuale është të mos i tregosh partnerit/es se kërkoni të eksperimentoni për gjëra të reja në shtrat.