JOQ Albania
Home

Gjimnazi “shpërndan” njoftimin e çuditshëm: Të gjithë nxënësit do t’i nënshtrohen një testimi p*nisi
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 08/03/2019 14:48

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një adoleshent ka futur në “kurth” një shkollë të tërë me një letër që e bëri të dukej sikur ishte lëshuar nga drejtoria.

Ne fletët e shpërndara thuhej se të gjithë meshkujt e gjimnazit duhej t’i nënshtroheshin një “Inspektimi P*nisi”.

Historinë e ka treguar një 16-vjeçar i quajtur Raif në Reddit ku shpërndau edhe një foto të “mandatit” të lëshuar për kontroll.

Sipas njoftimit të gjithë meshkujt do t’i nënshtroheshin një kontrolli në zonën intime dhe do të vlerësoheshin nëse “e kalonin testimin apo jo”.

Në një pjesë shkruhej:

Ju lutem kujdesuni që të gjithë pen*set të jenë të pastër dhe të rregullt…Gjithashtu duhet të dini se çdo personi që i ndodh ereksion do t’i jepet një notë jo kaluese.”

I riu që bëri rrengun u pezullua për disa ditë nga shkolla.