JOQ Albania
Home

Ja si do të dukeshin Spongebob dhe Patrick nëse do të ishin njerëz, artisti sjell versionet e frikshme
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 03/03/2019 21:59

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një artist që bën punime 3D ka “shkatërruar” ëndrrat e fëmijëve duke sjellë dy personazhe të njohura në një version të frikshëm.

Migueli, i cili jeton në Kanada, ka sjellë versionin njerëzor të Spongebob dhe Patrick dhe rezultati ëshët i frikshëm.

Ne kujtojmë sfungjerin Bob si një personazh gazmor, të lumtur që nuk pushon kurrë së foluri, ndërsa mikun e tij të ngushtë, Patrick si një personazh me një dashuri të madhe për ushqimin.

Në version e sjellë nga Miguel, Spongebob vazhdon ta mbajë buzëqeshjen por është një buzëqeshje e frikshme.

Njeriu Patrick nuk është edhe aq i keq; përveç formës së çuditshme të kokës, gjithsesi nuk është më karakteri i lumtur i filmit vizatimor.